Despre noi

Compania noastră se ocupă de forjarea artistică – elaborarea, confecționarea și montarea articolelor forjate artistic, precum și de amenajarea decorativă a faţadelor și interioarelor caselor de locuit, a peizajelor de lângă casă.

Scopul primar al angajaților noștri este accesul individual la preferințele benefeciarului deoarece ne respectăm și ne iubim clienții. Știm că ei își prețuiesc timpul și doresc sa-și amenajeze proprietățile cu opere de artă în stilul forjării artistice care de obicei se făuresc într-un exemplar unic.

Toate lucrările sunt elaborate și redactate de un designer-maestru. Acești oameni de artă își autoperfecționează continuu cultura profesională, facând cunoștință cu cele mai noi descoperiri de anvergură mondială, studiind specificul forjării artistice a metalului, ei aplică aceste cunoștințe în activitatea lor, îmbinând cu succes tradițiile bogate ale forjării și realizările tehnologiilor moderne.

ArtMetal” realizează lucrări de proiectare, eschizare pentru decorare și amenajare cu articole din metal forjat a interiorului și exteriorului clădirilor și altor construcții. Aplicarea diferitor tehnici de forjare, utilizarea diferitor materiale (lemn, sticlă) permite maeștrilor noștri să îndeplinească practic orice comandă la nivel artistic superior.

Tehnologiile contemporane de prelucrare, zugrăvire și patinare a articolilor garantează logivitate și aspect agreabil oricărui articol creat de specialiștii noștri. Lucrările noastre vă ajută se redați individualitate construcțiilor contemporane tipice.

Vom fi bucuroși să vă vedem printre clienți și prietenii noștri.